11.12.2015

Leggy Legend ja Oragasm


Koska oma postaukseni Leggy Legendistä roikkui julkaisuhypen aikoihin pahasti kamerassa, huomaan että voin vinkata sen sopivuudesta myös näin joululakkausten aikaan. Essien Leggy Legend on namu pronssinkultainen shimmerlakka, jossa shimmer on poikkeuksellisesti vaaleanpunaista. Hyvä valinta, jos minulta kysytään. Lakka peittää kuin unelma, sipaisin kaiken varalta kaksi kerrosta, mutta on siis peittävää.



Leimaksi MoYou Londonin Pro Collection XL -laatasta 11 nauhoja muistuttavia punoksia, eivät nyt ihan joulukuusen nauhoilta näytä, erityisesti kun eivät ole punaisia. Sekin yhdistelmä tämän värin kanssa kyllä takuulla toimisi. 





Leimauslakkana Alexini uumeniin kotiutunut Rimmelin Rita Oran Oragasm, joka olisi joutunut orvoksi ystäväni hylättyä sen toisen rakkauden edessä. Oragasm, juu, siellä ollaan taas leikitty lakkojen nimillä, takuuvarmaa väärinkirjoitus- ja ainakin väärinlukumateriaalia.. no mutta takaisin saarnaan. Niin siis että iso O on creme, sähäkkä poltettu oranssi lakka, joka yllättävää kyllä toimii leimauksessakin. Vähän jännitin, mutta kyllä se tuosta Leggystä erottuu ja ehjänä nousee leimaan. Tuohon kun vielä löisi vähän lisää kultaista glitteriä ja vaihtaisi kukkapunokset punaiseen tai valkoiseen ja töpöttelisi kukkiin punaista niin johan tulisi enemmän jouluista fiilistä, eikö? Kuvitellaan nyt ne tähän yhdessä :)



Huomasitteko miten maltoin olla rakentamatta huikean houkuttelevaa aasinsiltaa pitkäsäärisen legendan ja ison O:n välille...? Melkein maltoin mieleni.


5 kommenttia:

  1. Todella upea lakkaus! Ja toi o-lakka saa mut aina kikattaan, ku luen sen aina väärin... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa että tykkäät Katarooma!
      Aika moni muukin varmasti on tirskahdellut pullon kylkeä tavatessaan :)

      Poista
  2. Oih, näähän on ihanat juuri näin! Sopivan, muttei kuitenkaan liian jouluinen lakkaus juuri sopivan säväyttävissä väreissä ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, ja mun mielestä tuo Oragasm -lakan nimi on jo vähän typerä, jotenkin liikaa yritystä siinä. Mutta noh, periaatteessa ihan hauska :D

      Poista
    2. Onpa kiva kuulla Nena Sofia, että vähän epäsovinnaisuuden rajamailla liikkuva lakkaus on kuitenkin tulkittavissa joulumaiseksi ja viihdyttää silmää!
      Kiitos jälleen kommenteistasi.

      Juu minäkin ymmärrän, että Oran nimen yhdistäminen lakkaan on ollut kertakaikkisen houkuttelevaa juuri näin kirjoitettuna..

      Poista

Sana on vapaa, kiitos kommenteistasi!