25.7.2014

Lettipää

Kukkuu !


Tähän päivään lähdin kevein lomatunnelmin, hiukset letille mutta jotain kivaa erilaista teki mieleni kokeilla. Muistin nähneeni jossain (FB:ssä tai Pinterestissä kai) ranskanletin, joka letitettiin nurinpäin niskasta aloittaen. Siispä lettikokeiluun.



Ja tältä näyttää aikaansaannokseni takaa. Hiukseni ovat niin pitkät, että niiden sijoittelulle saa välillä ihan ammattilainenkin suoda pariminuuttisen. Siksi pelkkä letitys ylös ja latva piiloon ei toimi näissä kutreissa lainkaan. Löysä ja rento look sopi kesäpäivään mainiosti, joten en alkanut sipistelemään letityksen kanssa. Pää alaspäin sohvannurkalle ja samat käsiliikkeet kuin pää ylöspäinkin. Letitin ranskanlettiä lähes päälaelle asti, jonka aikaansaannoksena olin letittänyt hiukseni takaa ohimoille asti kiinni. Loppuosan letitin tavallisesti ja sitaisin kiinni.



Vapaiksi jääneet etuhiukset kiepautin toiselle letille poimien uutta hiusta aina vain yläpuolelta. Samoin tämä etuletti reippahasti loppuun ja pinneillä kiinni. Lopuksi ranskanletin asettelu pannaksi etuletin kanssa ja positiivinen yllättyminen itseni kanssa, miten helppo tämä olikaan! Mutta annas kun tämä olisi pitänyt vääntää jonnekin juhliin, niin johan olisi alkanut mennä vikaan.. Niinhän se aina on.


Loppuun vielä pikainen kynsipäivitys. Rokin jälkeen kynnet ovat saaneet "nenänvalkaisua" lakoista ja olleet ihan ilman aluslakkaakin. Tipattomalle en niitä ole silti laskenut, sillä olen öljynnyt kynsiäni iltaisin ja lätrännyt eräällä geelillä, josta olen jo kuvannut kuvat ja kirjoittamassa ensirivejä. Palaan tähän aineeseen tuonnempana.


Mites miellytti silmää punainen lettipää?

6 kommenttia:

  1. Whoa, onpas sulla tukkaa! Kiva kampaus:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tätä hiusta tosiaan kyllä on :D
      ja siksipä onkin mukava sitoa tätä kiinni vähän muullakin tavalla kuin ainaisella perusletillä tai ponnarilla, I think you know what I mean..

      Poista
  2. Osaispa iteki tehä muitaki ku normaaleja lettejä... Ei ikinä saa aikaiseksi opetella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ideoita kannattaa katsella vaikka googlesta ja kun on hyvä ja rauhallinen hetki, voit opetella uutta lettiä vaikka pieneen osaan hiuksista. Kädet saavat harjoitusta ja uusi lettityyli antaa jo varmasti mukavaa ilmettä. Kannustan kokeiluihin :)

      Poista

Sana on vapaa, kiitos kommenteistasi!