21.7.2014

I ♥ Nail Art, leikkaamaton versio

Strömssituotannosta päivää, tänään tarjolla osa 4. Karmivaa tuotantoa luvassa, joten raota silmiäsi varovaisuutta noudattaen koko loppupostaus tai pidä silmiä vähän puoliksiraollaan, niin näistä voi selvitä. Karmivuus numero yksi paljastuu heti ensimmäisessä kuvassa, kun päätin tuossa erään illan hämyssä kokeilla Sally Hansenin ♥ Nail Art -kyniä* nukkemaisen nuden, OPIn Don't Pretzel My Buttons'in, päälle. Hieman räikeähkö leopardikuvion hyppäys verkkokalvoille, vai mitä olette mieltä :D


Noh, eipä vaivuta synkistelyyn tai tukehduta omaan nauruun vaan tutkaillaan kyniä tarkemmin. Sain testattavaksi neljä eri värisävyä; keltaisen, pinkin, valkoisen ja turkoosin.


Kynillä on, kuten aiemmin totesin, helppo piirtää, vaikkei koristelulakkoja olisi kovin paljoa käyttänytkään. Nämä kun ovat siis kynämuotoisia ja kärki tottelee kättä kuten pitääkin. Pari pumppausta korkkaamattomaan tussiin paperia vasten ja väriä alkaa tulla. Väriä tulee sopivan vähän kerrallaan, eikä näissä ole ollut havaittavissa joulukorttien kirjoittelusta varsin tuttua Golden Hand -ilmiötä.



♥ Nail Art on vesiliukoinen, joten päätin pistää sen testiin, miten helposti lakka kynsiltä lähteekään. Tässä mennään veden alle valmiiden kynsien kuvaamisen jälkeen, kynsissä ei ole päällyslakkaa.


Tein ensin turkoosit pilkkujen reunat ja lopuksi pinkit keskustat. Tämä näkyy hyvin pesukuvan lopputuloksessa, pinkki on lähtenyt vain juoksevalla vedellä yhtään sitä hankaamatta. Turkoosi on puolestaan pääosin paikoillaan, koska on jo ehtinyt kuivaa kokonaisuudessaan.


Mutta sitten tapahtui jotain.

Mainitsinko tuolla alkutekstissä siitä, että nämä eivät röppää? No, jotain tapahtui turkoosille kynälle ja huomasin värin leviämisen käsiin aivan liian myöhään. Ilmeisesti kynän pääty fuskasi, uskon sen olleen vain maanantaikappale. Mutta sitten se vesiliukoisuus. Auts, ei nimittäin lähtenyt ihosta kynsiharjalla hankaamalla. Eikä kynsilakanpoistoaineella. Eikä puhtaalla asetonillakaan. Niin että milläs sitten, ettei tarvitsisi työpaikalla kovin paljoa kahvipöydässä keskustella turkoosista väristä käsissäni...?


Loppu hyvin, kaikki hyvin. Väri lähti kasvojenpuhdistukseen tarkoitetulla öljyllä! Kynsiltä väri kaikkosi onneksi ihan allaolleen kynsilakan mukana... olisi ollutkin jännittävää esitellä teille laikukkaita nakukynsiä - sen nimittäin olisin kyllä tehnyt !

* Tuotteet on saatu testattavaksi blogiyhteistyön kautta. 

6 kommenttia:

  1. Aamunpiristypostaus... :D Nätit kynnet sait aikaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa kuulla, että piristi! Tuossa poistovaiheessa olisin saattanut kaivata itsekin vähän piristystä, mutta onneksi öljy poisti loppuvärin ihosta :)

      Poista
  2. Joo muuten, huomasin kans kun piirtelin vähän ohi että ihosta nää ei irtoa edes asetonilla:o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuei. Ei irtoa. Mutta onneksi tuo kasvojenpuhdistusöljy auttoi :) Mistä lienen senkin keksinyt kokeilla, ehkä kaikki purnukat lavuaarin läheisyydessä kävivät enemmän kuin hyvin avustajakokelaiksi :D

      Poista
  3. Mä en ole vieläkään saanut aikaiseksi, et olisin lähtenyt kaupoille etsimään näitä. Noooh, vielä on lomaa jäljellä!

    VastaaPoista

Sana on vapaa, kiitos kommenteistasi!