3.6.2014

IsaDora Gel Nail Lacquerin ultimate testi

Sain IsaDoran maahantuojalta testattavakseni uuden geelilakan, joka ei tarvitse uv-lamppua kovettuakseen, vaan se kovettuu luonnon- tai keinovalon ansiosta. Lakka saapui juuri sopivasti ennen New Yorkin matkaani, joten en malttanut mieltäni olla lakkaamatta upealla naisellisen punaisella Scarlett Redillä reissukynsiä. Tiesin kynsien joutuvan todelliseen ultimate testiin, mutta näkisinpä ainakin tulokset. Ja niin näette nyt tekin.


Lakkasin kaksi kerrosta Scarlettia ja annoin kynsien kuivua alkuillan auringonsäteissä vähintään vaaditun kolme minuuttia. Totuuden nimissä enemmänkin siinä työporukan kanssa jutellessa saattoi aikaa tiimalasissa kulua. Värikerrosten päälle levitin kirkkaan päällyslakan, Gel Nail Lacquer Top Coatin, joka on värilakan kanssa juju tähän geelilakkauksen kestoon. Muiden lakkojen kanssa samaa viikon kestävyyttä ei taata. Värillisiä geelilakkoja IsaDoran uudessa valikoimassa on kymmenen herkullista sävyä.

Lakka kuivuu huikaisevan kiiltäväksi kirkkaalla päällyslakalla, enkä raskinut lisätä siihen mitään kommervenkkejä, vaan uskaltauduin matkaan täysin punaisin kynsin. Kynnet on lakattu torstaina 22.5.

Matkalla kynsiin kohdistui aika runsaasti riuhtomista, työkaluina käyttöä (ups, tiedetään, tiedetään..), matkalaukun hankaamista ja sekä kuumia että kosteita päiviä. Ei todellakaan siistin sisätyön verrokki, johon lakka pahimmassa tapauksessa olisi voinut muutoin joutua.



Tässäpä reilun viikon mukana kulkeneet lakkaukset, olkaa hyvä:


Vasemman käden kynsissä näkyy jo kärkikulumaa ja pari lakan lohkeamista, mutta tämä on kyllä mielestäni huikean kestävä lakka, jos miettii sen olleen kuvaushetkellä kynsillä yli viikon! Yhdellä päällyslakkakerroksella aika kunnioitettava suoritus.


Vasemmassa kädessä lakkaukset kestivät oikean käden kavereitaan paremmin varmasti osin sen vuoksi, että olen oikeakätinen. Päsääntöisesti kaikki kielletty kynsitoiminta mm. vääntämiset ja repimiset on suoritettu oikean käden kynsillä. Ja senhän voittekin huomata näistä kuvista...


Nimettömän kynsi repeytyi jossain vaiheessa viikkoa, samoin peukalon kynsi. Keskisormen kynttä jouduin myös viilaamaan, joten kaikenlaiset tehohoidot tulevat taas kynsiparoilleni tarpeeseen. Mutta itse geelilakka täytti kyllä toiveeni enemmän kuin hyvin, sillä sen kesto on aidosti todella hyvä. Sydäntäni raastoi katsoa riutuvia kynsiäni, mutta olin päättänyt elää lakoilla koko matkan - tuli mikä tuli. 
No, joudun kyllä tunnustamaan, että lakkasetti oli kyllä kaiken varalta mukana... :)


Joko te olette kokeilleet tätä IsaDoran uutuutta?

PS. Varsinaista reissupostausta tulossa hieman myöhemmin.

4 kommenttia:

  1. Mitä enemmän näistä lakoista lukee sitä enemmän tekisi mieli itsekin testata.. Ehkä sitä pitää tässä vielä jossain vaiheessa sortua..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen! Näillä voi hyvillä mielin kaahata yhden viikonlopureissun :) tai löhöillä auringossa down shiftaamassa.

      Poista
  2. On kyllä huikea kesto noilla lakoilla!

    VastaaPoista

Sana on vapaa, kiitos kommenteistasi!