21.3.2014

Tilannepäivitys; testissä RefectoCilin Beautylash Growth Booster

Laitoin töppöripseni viime vuoden puolella koetukselle ja päätin kokeilla mihin ripsiseerumi pystyy. Ensimmäinen seerumiputkilo on käytetty ja kuvamateriaalia on kertynyt teille asti näytettäväksi. Kuvissa ripset ovat luonnontilassa eli niitä ei ole taivutettu eikä niissä ole kuvaushetkellä ripsiväriä tai seerumia.

Viikko 0. Lähtötilanne oli karu. 
Lyhyet, ohuet ripset, jotka eivät olleet kovin kestävät ja siten irtoilivat herkästi taivuttaessa. Nyt sitä seerumia tänne, hop!





Viikko 5. Ripset ovat vahvistuneet ja tummentuneet. Ei varsinaista pituutta vielä, mutta sitähän tuote ei lupaakaan muun kuin ripsen kasvukauden pidentymisen kautta. Eli kun ripsen kasvuvaihe pitenee, ripsi pysyy kiinni pidempään ja siten sen pituus lisääntyy.





Viikko 11. Beautylash Growth Booster toimii! Ainakin minun töppöripsissäni. Lisämillejä on kertynyt ja ripsirivistö tuuhentunut, kun uusia ripsenalkuja kasvaa entisten väliin. En ole sivellyt seerumia orjallisesti jokaikinen ilta, mutta pääsääntöisesti kuitenkin.




Suosittelenko? Ainakin omat kokemukseni ovat vain positiivisia, mutta jokaisen henkilökohtainen lähtötilanne vaikuttaa suuresti. 

Vai onko tulkintani omasta tuloksestani vain subjektiivinen ja ylioptimistinen? Odotan kommenttejanne!

2 kommenttia:

  1. Mie itseasiassa perjantaina katoin siun ripsiä ja kyllä miusta muutosta on tapahtunut! Pitäsköhän miunkin kokeilla..Toki pituutta mulla on (kiitos isälle geeneistä ;)), mutta tuuheus ois aika kiva.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuuheutta tämä kyllä antaa mukavasti. oisin kuvitella että pituutta voi "säädellä" jos sivelee seerumia vähän harvemmin. Siten tuota riittää vieläkin pidemmäksi aikaa! Eikun vinkkiä vaan tähän suuntaan ostohaluista niin voin laittaa tilauksen vetämään kampaajani kautta :D

      Poista

Sana on vapaa, kiitos kommenteistasi!