5.12.2013

Something totally new...

Tutusta ja turvallisesta on välillä hyvä hypätä pois. Kokeilla uusia asioita ja toisinaan huomata, että se oma juttu on vaan paras, mutta toisinaan taas yllättyä positiivisesti. Yhteistyön merkeissä kävin tänään tapaamassa pitkästä aikaa Kauneushoitola Ihanan Heliä, jonka penkissä olen istunut lukemattomia kertoja vuosia vuosia sitten raksujen tiimoilta. Heli on kouluttanut itseään hurjasti mm. Artistic Nail Designin taiteellisen johtajan ja moninkertaisen Nail Artist MM-voittajan Alisha Rimando Boteron opissa suorittaen Artisticin 2 Levelin kouluttajatutkinnon! Kylläpä olikin mukava jutustella kosmetiikka- ja kynsijuttuja pitkästä aikaa ja saada vinkkejä alkavaan talveen väreissä sun muussa.

Nyt teillä tietysti raksuttaa, että mitä hullua se Viilaaja on NYT mennyt tekemään??

Ei, en ottanut rakennekynsiä. Minulle laitettiin Artistic Nail Designin Colour Gloss geelilakkaus! Olen eräällä ystävällä nähnyt geelilakkaukset pariin otteeseen ja kuullut häneltä kehuja, mutta omilla kynsillä näitä ei ole nähty. Tai ehkä kerran jotkut arveluttavat versiot Tallinnasta, mutta niistä ei paljoa kerrottavaa jälkipolville jäänyt... No mutta, eikun puuhaan. Uskalsin paljastaa karun totuuden värjääntyneistä kynsistä lakkausten alla ja ammattilaisen elkein Heli ryhtyi tutkimaan "kertyneitä vahinkoja". Kohtalaisen synninpäästön taisin saada. Yhtä kynttä fiksattiin geelin ja akryylin uudella yhdistelmällä, jossa siis asiakkaalle voidaan sekä uudesta geelikoostumuksesta että akryylistä yhdessä rakentaa kestävä, mutta myös ilmaantumaton kynsitippi. Silmä tarkkana tuijotin tapahtumaa ja imin kuin sieni ammattilaisen tekniikkaliikkeitä. Tuosta se pyyhkäisi noooin... ja sitten liu'utus... todella taitavaa. Kriittisinä hetkinä molemmat olimme ihan hiljaa ja sitten taas purskahdettiin nauruun, että eihän tämän nyt noin vakavaa tarvinnut olla! Pohjalle praimeriksi laitettiin hapoton pH Nail Prep, joka poistaa kynnen pinnalta kosteutta ja öljyä, että lakkaus tarttuu paremmin. Tämän jälkeen Soak Off Bonding Geliä kerros, joka luo kaksoissidoksen kynnen pinnan ja lakan välille. Geeli toimii kuten kaksipuoleinen teippi. Siis Bondia kynsiin ja käsi uuniin. Kaukana ovat rakennekynsien kahden minuutin uunitukset, 10 sekuntia ja PIM! valmista on. Ja annas kun mennään värilakkoihin, 30 sekuntia riittää!! Eipä meinannut Viilaaja uskoa, että tässä todella näin nopeasti ollaan valmiita, mutta niin vain lakka oli kuivunut. Juu-u, näpelsin ja kokeilin salaa :), kuka sitä nyt muuten uskoisi ellei itse kokeile.



Ja nyt viimein tämän innokkaan avautumiseni jälkeen niihin itse kynsiin!






Huikea hiilenharmaan ja mustan sekoitus Empowered (syksyn 2013 kokoelmasta) on pääosassa näitä tyylikkäitä kynsiä. Lisämausteensa antavat kultainen bling-bling Gorgeous ja samaa sävyperhettä oleva Glamorous (nimettömien ja peukaloiden kulmissa), molemmat uudesta Holiday 2013 kokolmasta sekä mustakultainen glitter Controlling, joka on viime talven sarjaa. Omat suosikkini ovat pirteät kilpparikynnet nimettömissä ja peukaloissa, niissä kilppariefekti on tehty juuri tuolla Controllingilla ja dottailemalla päälle kirkasta geeliä ennen uunia. Uskomattomalla kärsivällisyydellä Heli kerrosti lakkoja läpikuultavanohut kerros toisensa jälkeen. Välillä puhuttiin työasioita ja innovoitiin vähän Helin pään menoksi tulevaa.. Tuo matta tuolla keskisormissa on muuten tehty ihan bufferoimalla lakkapinta satiininohuella viilalla, aika kätevää eikö? Ja sitten vaan uutta kiiltoa päälle kuvioiksi.



Poishan nämä saa ongelmitta foliotekniikalla hauduttelemalla - eikä jäljelle jää rikkoutunutta oman kynnen pintaa kuten monesti raksujen poistossa pitkän käytön jälkeen. Kestoa lakkaukselle luvataan kolmisen viikkoa, joten mitäs tässä nyt sitten postaillaan?? :D Ehkä mulla on teille jotain jemmassa ja Kynnenviilaajan sähköpostiin oli tulla tupsahtanut taas mukavaa postia, josta postattavaa ilmaantunee myöhemmin...

4 kommenttia:

  1. Ooh, näyttää tosi hyvältä!

    VastaaPoista
  2. Ihanasti nuo koristukset kyllä keskenään käy. Miun suosikki on ehkä keskisormi tai sit noi pitkittäiset viivat.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä oli kyllä yllättävän kivat! Vapaat kädet osaavalle ammattilaiselle ja tällaista syntyy :)

      Poista

Sana on vapaa, kiitos kommenteistasi!