1.12.2013

Oi oi, oil

Olen hurahtanut öljyihin.
Aluksi hurahdus kävi kynsinauhaöljyyn, josta se levisi vartaloöljyihin ja laajentui huomaamatta petollisesti hiusöljyihin. Viime aikoina olen löytänyt itseni tutkiskelemassa kasvoille tarkoitettuja öljyjä sekä ravitsemis- että pesutarkoituksessa. Tänään päätin esitellä teille nämä öljyiset ystäväni.

Kynsinauhaöljyt

 
Tässä muutama kynsinauhaöljy, jotka löysin äkkinäisesti kuvaan. Muitakin saattaa siis olla joko laatikon uumenissa tai ympäri asuntoa..

Famous Namesin Dadi' Oil sisältää 95 %:sti orgaanisia avocado-, oliivi- ja jojobaöljyjä. Kyytipoikana vielä luonnollista E-vitamiinia. Öljy imeytyy ihanan nopeasti eikä jätä rasvaista ja öljyistä tunnetta. Saatu yhteistyön merkeissä Kauneushoitola Ihanasta. Mereneidin freesian tuoksuinen kynsinauhaöljy ja Pierre Renèn hoitoöljy kynsille ja kynsinauhoille ovat Kynsisirkuksen Kaisan blogiarvonnasta voitettuja ja hyväksi todettuja. Mavalan Mavapeniä löytyy parikin kappaletta; työhuoneen kynsistudiosta sekä yöpöydän laatikosta. Noita kyniä voi kätevästi myös täyttää toisella kynsinauhaöljyllä, jos kokee levittämisen tuolla tavalla itselleen mieluisammaksi. OPIn Avoplex kulkee aina mukana käsilaukussa ja on mitä ihanin levitettävä öljy; se on geelimäistä ja ei valu mihinkään. Hieroessa se lämpenee ja imeytyy nopeasti. Ihan mahtavaa tavaraa.

Vartaloöljyt



Garnierin Beauty Oil on päässyt kulttiöljyn asemaan minulla, sillä en ole kuivaihoinen ja siksi en harrasta säännöllisiä rasvaus- tai öljyämisrutiineja. Mutta tämän purnukan tuoksu on omaan nenääni niin sopivaa, että tätä hölvää itseensä jo ihan sen tuoksun takia! Ja kuvasta näkeekin, että hölvätty on.
Argaani-, macadamia-, manteli- ja ruusuöljy ravitsevat ihoa joka suihkauksella. Tuloksena iho, joka tuntuu joustavammalta ja kosteutetulta ja on hyväntuoksuinen. Koostumus ei tahmaa ja öljyä voi käyttää koko vartalon iholle. Hintakaan ei päätä huimaa, sillä 150ml taitaa olla jotain 7 euron luokkaa normimarketeissa. Ceridal on kuivalle iholle sopivaa öljyä, jota käytän nykyään vähemmän, se sopii lähes tuoksuttomana tuoksuyliherkillekin.



Cutrin Premium, Oil Treatment hiuksille


 
Cutrinin öljy normaaleille ja värikäsitellyille hiuksille sisältää myös argaaniöljyä sekä ruusumarjaöljyn yhdisteitä. Pieni määrä hiusten pituuksiin riittää silottamaan hiuksen pinnan ja antamaan kaunista kiiltoa. Tuote tuoksuu miedosti eikä ainakaan minun nenääni ole häiritsevä. Pullossa on tippa-annostelusuutin, joten öljyä ei valahda pullosta liikaa, tosin pulloa saa hytkytellä ihan reippain ottein, että öljyä suostuisi uloskaan tulemaan. Näin talviaikaan kylmät ilmat kuivattavat ja sähköistyttävät hiuksiakin ja siksi tämä öljyn sipaisu on äärimmäisen hyväksi hiuksilleni eikä vie aikaa nimeksikään. Öljyä voi laittaa sekä kuiviin että kosteisiin hiuksiin. Hoitavuutta, muotoilua ja viimeistelyä tuovat öljyt lupausten mukaan vahvistavat hiuksia ja parantavat niiden hallittavuutta, joten nyt on oiva hetki käydä ostoksilla, *vink vink*. Hinta Sokoksella 21,50e, omani ostettu luottokampaajalta. 
 
 Olisi kiinnostavaa kuulla mitä te toivotte joululahjaksi, nähdään kommenttiboksissa! :) Hyvää alkanutta joulukuuta!


3 kommenttia:

  1. Mä toivon vain rauhaa maailmaan ja ihmisille hyvää tahtoa, en niin materiasta itse perusta:)
    Öljyt on kyllä kivoja ja niitä on tupsahdellut omaankin kaappiin eri käyttötarkoituksiin useampikin pullo!

    VastaaPoista
  2. Hmm.. Pitäsköhän nappasta pari noista öljyistä kotia. Nimittäin ei olis pahitteeksi toi kynsinauhaöljy ja sit oon ylilaiska rasvaamaan ihoa, vaikka se tosi kuiva mulla onkin.. :/ Eli kiitos vinkeistä. :)

    VastaaPoista
  3. Suosittelen kyllä nappaamaan aluksi vaikka kynsinauhaöljyn ja jonkun kivan vartaloöljyn. Beauty Oil tuoksuu aluksi voimakkaasti, joka kannattaa huomioida jos on tuoksuyliherkkä.

    VastaaPoista

Sana on vapaa, kiitos kommenteistasi!