6.12.2013

IsaDora Holographics Rocky Ruby kynsillä

Kun holographickeista on toivuttu tikuilla on aika saattaa lakat tositestiin eli kynsille. Itselläni kun siis ovat geelilakkaukset vielä kynsillä (toim.huom. ovat pysyneet kärkikulumaltaan moitteettomana viikon), tarvitsin kipeästi varakädet IsaDoran Holographic Nails -lakkojen kuvaamiseen kynsillä. Tyttären kynnet ovat armotta niin pienet, että siitä sitä sitten tihrustettaisiin itse kukin näytöltä ja suurenneltaisiin kuvaa, että jotain selvää saisi. Ei juuri tähän postaukseen niitä, vaan jotain muuta oli keksittävä. Kauaa ei tarvinnut asiaa mielessä haudutella, vaan reippaasti vain ystävä apuun. Ja voiko olla parempaa kynsimallia kuin toinen kynsibloggaaja! Mammuttimainen kiitos iki-ihana Kirsi Kirsin Kynsistä!! Käykäähän siis kuikkimassa myös mitä Kirsin blogiin näistä session aikaisista kuvista eksyy ja mitä hän on lakoista mieltä.

Ensimmäisenä kynsille pääsi herkullisen punainen lakka Rocky Ruby. Alle levitettiin ohjeen mukaisesti kaksi kerrosta Peel-off -aluslakkaa ja annettiin sen kuivua. Kuten kuvastakin näkyy, lakka todella kuivaa maitomaisen vaaleasta värittömäksi. Kuivuminen oli siis helposti havaittavissa.


 
Rocky Rubyä on alla olevassa kuvassa kolme reilua kerrosta ja tosiaan kuulkaas blingiä löytyy! Varsinaiset hilebile-kynnet. Lakassa on punasävyisiä microglittereitä ja neliönmuotoisia hologrammilastuja, jotka heijastavat kaikissa sateenkaaren väreissä lakasta. 
 
 
Seuraavaan kuvaan on puolestaan testattu ChG:n Pink-ie Promisea nimettömään ja etusormeen ja Essencen Sweet as Candy'a pikkurilliin ja keskisormeen Rubyn alle. Essence jäi mitäänsanomattomaksi ja kuvastaa siis oikein hyvin, miltä Rocky Ruby näyttää yhdellä kerroksella kynsillä ns. yksinään. Pink-ie Promisea on kynsillä vain yksi ainoa kerros, todella hyvin peittävä lakka ja sen päälle RR sopi mielestäni erinomaisesti. Barbien purkkakimallekynnet :)

 


Ja entäs sitten se poisottaminen? Maahantuojan lakkojen mukana seuranneessa tiedotteessa luvattiin helppo lakan "kuoriminen" kynneltä ja tässä on käytännön testin tulos:

 
Kyllä kuoriutuu! Aluslakka muodostaa kuin kalvon kynnen pinnalle eikä todellakaan saa revityksi mukaansa kynnen pintaa. Lakka nousee kynneltä nätisti yhtenä kokonaisena levynä ja mitään, siis ei mitään, repimistä tarvita. Kynsilakkojen maanisille rapsuttelijoille tämä aluslakka saattaa olla kyllä tapaa vahvistava ;), suhtautukaa varauksella sillä poistoainetta ei tämän kanssa tarvita lainkaan. Omin silmin todistin sen.
 
Muita värejä tulossa, stay tuned!
 
Rauhaisaa Itsenäisyyspäivää Ihanaiset!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana on vapaa, kiitos kommenteistasi!