8.10.2013

IsaDora Sugar Crush A/W 2013 swatches part II

Hiekkalakan glitteriä koko kotikynsistudio täynnä. Ja aurinko paistaa, voi että miten mukava syyspäivä! Tänään eilisen jatkoksi loput kolme IsaDoran syysmalliston Sugar Crush -lakkaa; Emerald Crush, Chameleon Crush ja Black Crush.



Emerald Crush on huikea turkoosinmusta sokerilakka. Upea! Samantyylinen kuin Kicksin Moondust, mutta on aavistuksen vihreämpi. Kuivuu nopeasti ja peittää kahdella kerroksella. Ehkä aavistuksen eilisiä lakkoja ohuempi koostumus, yhden kerroksen jälkeen nimittäin kuultaa vielä hieman läpi. Hehkuu yönmustaa ja jalokivien turkoosia loistetta. Kynnenviilaaja tykkää.
 

 
Kärkikulumaa sain päivässä jo aikaiseksi, mutta totuuden nimissä kulutustakin oli tavallista toimistopäivää enemmän.


 
Chameleon Crush vaihtaa nimensä mukaisesti sävyä kuin kameleontti. Pullossa vaikeasti tavoitettava kullan ja siniliilan sävyinen, kynsillä sävykatraaseen liittyy myös tietyssä kulmassa häivähdys aniliininpunaista. Tämä on testaamistani lakoista selvästi ohuin, mutta silti hyvän tekstuurin omaava yksilö. Levittyy ohuudestaan huolimatta todella nätisti ja vaikka ensimmäinen kerros on läpikuultava, sen sokerisuus on hyvin vahva. Toisella kerroksella peittää, pidempiin kynsiin laittaisin varalta kolmannen kerroksen. Nämä kynnet on kuvattu kahdella kerroksella.


 
 
 

Black Crushissa on ehdottomasti goottityttö-ainesta, mutta sopii myös huomaamattomammasta shimmeristä pitävälle oivaksi tekstuurilakaksi. Pohjaväri musta, tekstuurissa hiven hopeaa antamaan hillittyä, pidäteltyä blingiä. Helppo yhdistää moniin asukokonaisuuksiin. Lähellä Essencen Here's My Number'iä, HMN:ssa hieman enemmän glitteriä ja se on moniväristä. Pohjaväri on Black Crushissa myös mustempi. Pinnasta tulee mieleen kuun kraatteripinta. Näistä tuli tuijottelukynnet :)

 

 
 
 
Lakat on saatu IsaDoran maahantuojalta testattavaksi ja kommentoitavaksi.
 



3 kommenttia:

Sana on vapaa, kiitos kommenteistasi!