6.9.2013

Positiivisuusviikon pelastus

Voiko v*tutukseen kuolla?
Tällä viikolla ollaan vietetty Positiivisuusviikkoa. My ass.
Kierrokset ovat nousseet loppuviikosta sen verran reippaasti, että ainoastaan tuurilla tälle päivälle osunut kimppatilauksen saapuminen Kosmetik4less'ltä auttoi pahimman yli. Onhan tähän viikkoon osunut niitä iloisia, hykerryttäviä ylpeydenaiheen hetkiäkin, mutta nehän sijoittuivat jo alkuviikkoon :)

Nyt kuitenkin kynsiterapiaa ketutukseen ja saapuneen paketin kimppuun!

China Glazen kaunokaisia omistin todella vähän, nyt laatikoihini ui muutama uusi kokeiltavaksi ja joukossa on niitä ihan pakko-saada -lakkoja. Ei vähimpänä Fairy Dust.



Essenceltä saapui ilmiselvästi kimallehörhösetti! Tekstuuria kahdessa eri pullossa ja muita enemmän tai vähemmän kimaltelevia yksilöitä tuli vanavedessä. Harakka on ollut ilmiselvästi liikkeellä.



Mikä olisi parempi tapa nollata tympeä loppuviikko kuin käydä katsomassa tunti lasten judoa ja sen jälkeen pyhittää koko loppuilta lakoille? Ehkä parempiakin olisi, mutta itse lähdin näillä askelmerkeillä kohti tulevaa viikonloppua. Oletettavasti viikon aggret puskivat lakkauksiin asti, sillä kynsille levittyi kuin itsestään toinen saapuneista Sparkle Sand Effect -lakoista nimeltään Here's My Number. Essencen, kuten monen kuunkin merkin valikoimiin nämä ovat saapuneet tämän kesän tekstuuribuumin innoittamina. Here's My Number on tosin selkeästi syksyyn suuntaava lakka värimaailmansa puolesta ja mikäs on syksyyn porskutellessa nämä kynsillä!

Kahdella hyvin välissä kuivatetulla kerroksella syntyi tälläkin merkillä hyvä ja nopea tekstuurilakkaus, jossa hiilenharmaassa pohjavärissä kimmeltää toinen toistaan kauniimpia tekstuurihippuja. Erityisesti näissä valaistuksissa vihreä ja sininen näyttivät nousevan hallitsevimmiksi väreiksi hipuissa.




Vielä vähän jotain sähäkkää pintaan, ajattelin.
Voin lähes kuulla moottoripyörän matalan murahduksen, kun se startataan ja ohjaustankoon tarttuu motoristimimmi lakattuine kynsineen:


Sähäkän juovan nappasin China Glazen Riveting'ista. Odotan, että saan sen koko kynnelle! Jo tässä tämä tuntui niin omalta. 

Mitä muuta näistä kynsistä voisi tulla mieleen? 

4 kommenttia:

Sana on vapaa, kiitos kommenteistasi!